New York Woodbury Common Premium OutletsFå städer i världen har ett så bra utbud gällande shopping som New York. Här hittar du nästan allt mellan himmel och jord men vill du verkligen fynda kan det vara värt att ta en dagsutflykt till Woodbury Common Premium Outlets.

Woodbury Common Premium Outlets ligger Central Valley i Upstate New York. Denna outlet öppnade 1985 och har sakta men säkert byggts ut och idag finns det här cirka 220 butiker sprida över en butiksyta på 72 000 km2. Som på många andra outlets finns det goda möjligheter att fynda och många av besökarna till Woodbury Common Premium Outlets är turister till New York som tagit en tur hit för att spendera en dag exklusivt till shopping.

Att Woodbury Common Premium Outlets är så populärt bland turister har gjort att det finns anställda tolkar, växelkontor och möjlighet att ordna leverans till i princip hela världen.

Ta sig hit

Woodbury Common Premium Outlets ligger en bit norr om New York City och enklast tar du dig hit med bil eller buss. Om det inte är köer ska det normalt inte vara ett problem att ta sig hit på cirka en timma från Manhattan.

Med bil

Om du har bil ska du åka New York State Thruway (I-87) till Harriman för att sedan ta avfart 16. Det är bra skyltat så kommer du bara ut på rätt väg från Manhattan ska det inte vara några problem att hitta.

Med buss

Känner du dig osäker på att köra bil i New York är buss att rekommendera. Det finns flera olika bussföretag som kör till Woodbury Common Premium Outlets från Manhattan. CitySights NY kör dagligen till Woodbury Common Premium Outlets från New York Port Authority busstation som ligger på 8e avenyn, 42a gatan. Eastern Bus Service kör också till Woodbury Common Premium Outlets från bland annat Chinatown och Midtown.

Se även

Shopping i New York
Empire State Building
Hotell Tribeca